Pratite nas

Nema proizvoda u Korpi.

Politika privatnosti

IZJAVA O POLITICI PRIVATNOSTI

Poslednji put izmenjeno: 01.02.2020. godine

U ime Internet prodavnice sokolovzamak.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima / kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice sokolovzamak.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom pripreme porudžbine, samo osoba koja radi u administraciji vidi podatak o kupcu i podatke o proizvodima koji su poručeni. Zaposleni koji rade u skladištu na pakovanju proizvoda za porudžbine, vide samo šifru naloga porudžbine, dok kuriri iz partnerskih firmi koji isporučuju porudžbine imaju podatke o kupcu i o ukupnom iznosu porudžbine, ali ne i podatke o proizvodima koji se nalaze u paketu.

VAŠ NALOG

Ukoliko koristite sokolovzamak.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem sokolovzamak.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletni korisnici mogu koristiti sokolovzamak.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Sokolovzamak.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije, sokolovzamak.rs će koristiti radi prodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Molimo Vas da nas kontaktirate za sve dodatne informacije!

Opšti uslovi kupovine i korišćenja prodavnice

Poslednji put izmenjeno: 01.02.2020. godine

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Sokolovzamak.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Sokolovzamak.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice Sokolovzamak.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima / kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice Sokolovzamak.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaš nalog

Ukoliko koristite Sokolovzamak.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Sokolovzamak.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletni korisnici mogu koristiti Sokolovzamak.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Sokolovzamak.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije, Sokolovzamak.rs će koristiti radi prodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Saznajte više o Politici privatnosti, Vašem nalogu,..

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite Sokolovzamak.rs ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama biće putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi istih, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Sokolovzamak.rs ili njegovih poslovnih partnera i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Sokolovzamak.rs. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Sokolovzamak.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja prava na intelektualnu svojinu. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na Sokolovzamak.rs. Sokolovzamak.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na Sokolovzamak.rs. Protiv takvih aktivnosti Sokolovzamak.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda

Sokolovzamak.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Sokolovzamak.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni u Sokolovzamak.rs prodavnici, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu Sokolovzamak.rs su sa uračunatim PDV-om. Sokolovzamak.rs se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Sokolovzamak.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, koja je prouzrokovala veliku disproporciju između unete i regularne cene proizvoda.

Radno vreme prodavnice

Online prodavnica Sokolovzamak.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja sajta mogući su kraći vremenski periodi nedostupnog sadržaja ili kompletne web lokacije o čemu ćete biti blagovremeno i unapred obavešteni.

Promena /ažuriranje/ podataka na sajtu

Sokolovzamak.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Sokolovzamak.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Sokolovzamak.rs.

Uslovi kupovine na internet prodavnici Sokolovzamak.rs

Sokolovzamak.rs je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu:

I NARUČIVANJE PROIZVODA

Za naručivanje proizvoda iz ponude Internet prodavnice Turtles.rs potrebno je da ispratite sledeće korake:

1. Prijavu ili Registraciju
2. Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite
3. Pregled Korpe
4. Unos podataka o naručiocu i mestu isporuke
5. Način dostave
6. Izbor načina plaćanja
7. Pregled i potvrdu narudžbenice

1. Prijava ili Registracija

Prilikom kupovine u Sokolovzamak.rs prodavnici, kupci moraju uneti tačne podatke za isporuku pošiljke: ime i prezime, adresu, kontakt telefon na kome su dostupni i e-mail. U slučaju potrebe za povećanom diskrecijom, za pomoć molimo da nas kontaktirate direktno pozivom našeg call centra.
Prilikom unosa podataka kupci mogu izabrati opciju kupovine bez registracije (otvaranja naloga) ili mogu izabrati opciju otvaranja naloga. U slučaju izbora otvaranja naloga, kupac na e-mail adresu koju je uneo dobija lozinku sa kojim ubuduće može pristupiti svom nalogu koji se prilikom registracije kreira. U nalogu se čuvaju podaci koje je kupac uneo, kao i sve porudžbine koje je kupac kreirao. Registrovani kupac uvek može pristupiti podacima iz svog naloga, promeniti ih, ili dodati, kao i pogledati istoriju svojih kupovina.

Registrovani kupci mogu koristiti dodatne pogodnosti pri kupovini: mogu upotrebiti promotivne kodove sa kojima ostvaruju popuste i poklon kupone sa kojima mogu platiti porudžbinu; mogu učestvovati u promotivnim akcijama i opcijama za verne kupce; imaju pristup istoriji svojih narudžbina; potrebni podaci pri potvrdi porudžbine se automatski popunjavaju.

Kupovina je moguća i bez registracije. Pri kupovini bez registracije kupac unosi samo neophodne podatke kako bi porudžbina mogla biti isporučena: ime i prezime, adresu, e-mail adresu, kontakt telefon. U slučaju izbora ove opcije kupac prilikom sledeće kupovine mora opet uneti potrebne podatke. Takođe kupac ne može videti istoriju svojih kupovina, niti može osvojiti određene promotivne kodove.

Svi podaci o kupcima se prikupljaju, čuvaju i obrađuju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

2. Pronalaženje proizvoda koje želite da kupite

Proizvodi su organizovani po kategorijama npr. „Crveno vino“. Kada pronađete proizvod koji želite da naručite izaberite dugme „DODAJ U KORPU“. Time ste proizvod ubacili u svoju korpu (isto kao u klasičnoj prodavnici). Dalje, slobodno možete nastaviti sa pregledanjem proizvoda a u korpu možete dodati još proizvoda.

3. Korpa

Kada ste završili sa stavljanjem proizvoda u korpu i želite da ih naručite, izaberite opciju „Korpa“. Na stranici „Korpa“ prikazuju se svi proizvodi koje sto da sada stavili u nju. U korpi možete navesti koliko komada jednog proizvoda želite naručite ili ako ste se predomislili u vezi nekog od njih, proizvod možete izbaciti iz korpe.

Korpa je početna tačka u kreiranju narudžbenice. Kada ste zadovoljni sadržajem svoje korpe, krenite dalje na sledeći korak.

4. Unos podataka o naručiocu i mestu isporuke

U ovom koraku je potrebno da navedete podatke o naručiocu i adresu gde je potrebno paket isporučiti. Podaci o naručiocu su podaci koji će biti navedeni na računu koji će vam biti poslat zajedno sa pošiljkom.

Podaci o mestu isporuke su podaci gde želite da pošaljemo pošiljku. Molimo vas da sve podatke navedete što preciznije kako bi vas kuriri koji uručuju pošiljke što lakše pronašli. U slučaju neispravno unetih podataka, može doći do vraćanja vaše pošiljke i sporije isporuke.

5. Način dostave

Dalje će vam biti prikazan način na koji će vam pošiljka biti dostavljena (kurirska služba, lično preuzimanje i sl.)

6. Izbor načina plaćanja

U ovom koraku je potrebno da izaberete kako želite da platite naručene proizvode. Sokolovzamak.rs podržava sledeće načine plaćanja:

Visa, MasterCard i Maestro platnom karticom (online plaćanje)
plaćanje pouzećem (gotovinom prilikom dostave proizvoda kurirskom službom)

7. Pregled i potvrda narudžbenice

Na kraju, pre nego što potvrdite narudžbenicu, možete još jednom pogledati sve njene detalje: šta ste naručili, podatke o naručiocu, adresu isporuke, troškove dostave, ukupnu cenu, itd.
Ukoliko se slažete sa narudžbenicom potvrdite polje i pročitajte Uslove korišćenja a zatim izaberite opciju „NARUČI“ čime je ona kreirana. Automatski sa potvrdom narudžbenice na registacioni email vam se šalje pregled narudžbenice i uputstvo za plaćanje.

II Praćenje statusa narudžbenice na stranici „MOJ NALOG“

Stranica „MOJ NALOG“ vam je dostupna nakon uspešne registracije. Ona je vidljiva samo vama i na njoj možete ažurirati svoje registracione podatke i pratiti statuse svojih narudžbenica. Nakon kreiranja, narudžbenice će se pojaviti na stranci „MOJ NALOG“. Ovde možete ponovo pogledati sve detalje narudžbenice i preuzeti predračun. Takođe, na istoj stranici možete pratiti u kojem statusu je vaša narudžbenica, npr.: nakon kreiranja narudžbenice status će biti „čeka se uplata“, čim se registruje vaša uplata na našem računu status će biti promenjen u „u pripremi (plaćeno)“ što znači da je uplata evidentirana i da se pošiljka priprema. U trenutku predaje vaše pošiljke kurirskoj službi koja vrši dostavu, status pošiljke će biti promenjen u „poslato“. To znači da će vam sutradan kurir doneti pošiljku. Na kraju kada pošiljku primite, status će postati „uručeno“. Takođe, sve promene statusa narudžbenice je praćeno i email obaveštenjima koja ćemo vam slati na email adresu koju ste ostavili prilikom registrovanja.

III PLAĆANJE

Sokolovzamak.rs podržava sledeće načine plaćanja:

Platnom karticom (online plaćanje)

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izaberite ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa Beograd. Na bančinom sajtu vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.
Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo Banci Intesa Beograd kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja.
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Saznajte više o Zaštiti poverljivosti transakcija,..

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Turtles.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, AmEx, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Napomena:

Ukoliko ne izvršite plaćanje po narudžbenici u roku od 7 dana od dana njenog kreiranja, ista će biti stornirana i obrisana. Nakon isteka perioda od 7 dana plaćanje po toj narudzbenici nije moguće, ali možete napraviti novu narudžbenicu i izvršiti uplatu po njoj.

IV DOSTAVA

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše uplate. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju ili su uključeni u cenu proizvoda a isti su iskazani na poslednjoj stranici procesa naručivanja. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima, tako da je prilikom preuzimanja pošiljke potrebno samo potpisati adresnicu. Samo u slučaju plaćanje pouzećem, plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti sutradan na vašoj adresi.

V REKLAMACIJE

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.

VI POVRAĆAJ NOVCA

Povraćaj novca se vrši isključivo na tekući račun kupca, a isplata u gotovini nije moguća.

Jednostrani raskid

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izričitu saglasnost potrošača, trgovac započne pružanje usluge pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.

Saznajte više o Reklamacijama i Povraćaju sredstava,..

VII POVRAĆAJ KUPLJENE ROBE

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

OBAVEZNO PROVERITE SASTAV PAKETA ČIM GA PREUZMETE OD KURIRSKE SLUŽBE I ODMAH PRIJAVITE EVENTUALNE NEDOSTATKE!

U nekim slučajevima kada nedostaje ili niste dobili odgovarajući proizvod, odmah po prijemu paketa pozovite call centar na +381 64 12 13 153 i prijavite nedostatak.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti je u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom povraćaj robe nije moguć.

Reklamacije i povraćaj sredstava

Poslednji put izmenjeno: 01.02.2020. godine

Izmena i otkaz porudžbine pre otpreme

U slučaju nemogućnosti isporuke ili poštovanja roka isporuke određene porudžbine, Sokolovzamak.rs će obavestiti kupca što pre, a najdalje u roku od 5 radnih dana, kako bi se uradila izmena porudžbine, dogovorila delimična isporuka ili uradio otkaz cele porudžbine. Sokolovzamak.rs neće biti u mogućnosti da obavesti kupca u slučaju pogrešno unetih podataka: e-mail adrese ili pogrešnog ili nedostupnog broja telefona.

Kupci mogu izmeniti ili potpuno otkazati porudžbinu u bilo kom trenutku nakon potvrde porudžbine do trenutka otpreme pošiljke bez bilo kakvih dodatnih troškova. U zavisnosti od pošiljke, vrste isporuke i doba dana kada je porudžbina potvrđena, pošiljka može biti otpremljena u roku od 1h do 72h (u slučaju vikenda), pa je za svaku izmenu ili otkaz najbolje da nas kontaktirate što pre.

Otkaz kupovine nakon otpreme / prijema pošiljke

Kupci imaju pravo da otkažu kupovinu u bilo kom trenutku nakon otpreme pošiljke i najdalje do 14 dana od trenutka prijema pošiljke, bez navođenja razloga i u tom slučaju kupci snose troškove isporuke i povrata proizvoda, kao i trošak umanjenja vrednosti proizvoda u slučaju ako su proizvodi raspakovani iz originalnog pakovanja u iznosu koji se utvrdi nakon prijema proizvoda. U slučaju kada proizvod nije raspakovan iz originalnog pakovanja, kupac dobija povrat punog iznosa cene tog proizvoda.

U slučaju otkaza kupovine nakon otpreme pošiljke i nepreuzimanja pošiljke od kurirske službe, kupac snosi troškove isporuke i povrata pošiljke, za šta naknadno dobija račun i ima obavezu da ga plati ako nije plaćen unapred karticom ili uplatom na račun.

Jednostrani raskid

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izričitu saglasnost potrošača, trgovac započne pružanje usluge pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.

Reklamacije

Kupci mogu prijaviti reklamacije na broj telefona +381 64 12 13 153 ili poslati na e-mail: reklamacije@sokolovzamak.rs

Reklamacije na izostanak isporuke porudžbine u dogovorenom roku, kupci bi trebalo da dostave odmah nakon što je istekao krajnji rok za isporuku definisan uslovima izabrane vrste isporuke, a najdalje 7 dana od tog roka.

Reklamacije na primljenu količinu, odstupanja u vrsti proizvoda od poručenih, eventualna oštećenja ili na kvalitet proizvoda, kupci mogu poslati u roku od 7 dana od prijema paketa.

Potrebno je da reklamacija sadrži: identifikacione podatke o kupcu (ime i prezime, e-mail adresu koja je prijavljena prilikom porudžbine), identifikacioni broj porudžbine (broj porudžbine / računa), kao i detaljan opis u čemu se sastoji reklamacija.

Sokolovzamak.rs pristupa rešavanju svake reklamacije odmah po prijemu, ali u zavisnosti od sadržaja reklamacije i potrebe da se istraži više činilaca, krajnji rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od dana prijema reklamacije.

Osnovno načelo kojim se Sokolovzamak.rs rukovodi u rešavanju reklamacija je načelo dobrog trgovca koji brine o zadovoljstvu svojih kupaca.

Povraćaj novca

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Sokolovzamak.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

U slučaju povraćaja novca kupcu koji je porudžbinu platio u gotovini prilikom isporuke ili uplatom na račun prodavca, Sokolovzamak.rs će povrat novca izvršiti uplatom na tekući račun koji mu kupac dostavi.

Zaštita poverljivosti transakcija

Poslednji put izmenjeno: 01.02.2020. godine

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu !!!

Izjava o konverziji

Poslednji put izmenjeno: 01.02.2020. godine

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.

Vinarija Sokolov Zamak

Pun naziv preduzeća: SOKO AGRAR DOO BEŠKA
Adresa sedišta: Kneza Miloša bb, 22324 Beška, Srbija
Broj telefona: +381 64 12 13 153
Broj fax-a: +381 64 12 13 153
Email preduzeća: office@sokolovzamak.rs
PIB: 103264801
Matični broj: 17538373
Šifra delatnosti: 0121
Vinarija Sokolov Zamak Pratite nas na Instagramu

Sva prava zadržana VINARIJA Sokolov Zamak