Pratite nas

Nema proizvoda u Korpi.

VINARIJA Sokolov Zamak

Sokolov zamakХристос Васкрсе

Христос Васкрсе

Дан је Васкрсења! Слављем се просветлимо, једни друге загрлимо и рецимо браћо свима, па и онима који нас ненавиде! Васкрсењем опростимо све и тако велегласно запевајмо: Христос васкрсе из мртвих, смрћу смрт поразивши и онима у гробовима живот даровавши!

Овогодишњи Васкрс дочекујемо и славимо у тешким условима, у невољама у каквима смо га ретко кад у прошлости дочекивали и славили. Живимо у данима пандемије која је изненада задесила човечанство. Читав свет је захваћен и угрожен једним вирусом. Да ли ће горди и себични човек данашњице извући икакав закључак из те чињенице? Или ће и даље, без покајања и без љубави, истрајавати на самоубилачком пројекту стварања свог лажног овоземаљског раја у којем нема места ни за Бога ни за човека као боголико, духовно биће? Нашавши се у оваквим невољама, морамо учинити све да себи и другима помогнемо, да разумемо и подржимо напоре и програме надлежних здравствених, санитарних и државних институција које улажу напоре како би нас заштитиле од заразе.

Можда нам то тренутно тешко пада, али све што је на општу корист морамо прихватити и подржати, а себе и своје понашање томе подредити. Изнад свега, молимо се Господу Богу да нас избави од ове епидемије и сличних опасности! Молимо се Богу, учествујмо редовно и активно у светој Литургији, кајмо се за своје грехе и водимо рачуна о своме здрављу и здрављу других! Ово је прилика да добро размислимо сами о себи и о читавом свету. Гле, један вирус је уздрмао и бацио на колена читав свет и довео у опасност здравље и животе милионâ људи! „Смири се, горди човече!” – поручио је својевремено Достојевски. Његова порука је, рекли бисмо, актуелнија данас него што је била тада када је изречена.

Здравље, радост, срећа, пријатељи, породица
Нека све стане баш у Ваш живот, Срећни Вам Празници

Христос Васкрсе
Ваистину Васкрсе!

Izbor je vaš

Beška, Srbija / Osnovano 2010'

Vinarija „Sokolov zamak“ je porodična vinarija smeštena na južnim padinama Fruške gore u Beški. Naši vinogradi, površine od oko 70 hektara, u jutarnjim satima su najosunčaniji, što im daje posebnu aromu, pun ukus i tračak sunca zarobljenog u čaši. Budite deo naše porodice, dođite da zajedno slušamo vinograde kako rastu.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vinarija Sokolov Zamak Pratite nas na Instagramu

Sva prava zadržana VINARIJA Sokolov Zamak